Wie is Glenn

Glenn hier, aangenaam en welkom! Ik ben een veelzijdige voice-over en mijn stem wordt beschreven als een Frisse Jonge Stem, welke niet bang zichzelf uiten. Met dit instrument probeer ik samen met mijn opdrachtgever opzoek te gaan naar zijn ideale “Sound”.

Voor iedereen is deze ideale “Sound” natuurlijk heel persoonlijk. We gaan op zoek naar waar de boodschap ligt in uw product. Hierbij vinden we de juiste emotie en tone of voice, die uw verhaal gevoel en kracht geeft.

Met mijn eigen professionele audio opname apparatuur is het heel gemakkelijk direct vanuit huis op te nemen. Hierdoor is het ook mogelijk om uw productie snel geleverd te hebben, en scheelt het u als klant studio kosten. Mocht u er toch voor kiezen om te gaan voor professionele opname studio ga ik hier natuurlijk ook graag in mee. Hierbij bent u als klant dan ook meer dan welkom om de opname bij te wonen!